Nieuwsartikel 24 juli 2021 – Auteur CombiRaad • Bron CombiRaad 

Indische Buurt, Zwijndrecht

Start Fase 1

De eerste fase van de Indische buurt is gestart. Woonkracht10 realiseert 29 nieuwe woningen in de Sumatralaan. Woningen die extra energiezuinig [o.a. gas-loos], voorzien zijn van vloerverwarming en op een bijzondere manier gebouwd worden. Op dit moment vertrekken de laatste bewoners in de Sumatralaan en dan start in september de voorbereiding van de bouw. De woningen zullen volgens planning medio Mei 2022 opgeleverd worden. 

Inloopavond, 21 juli 2021
Op een goed bezochte informatiebijeenkomst voor bewoners van de Indische buurt presenteerde Woonkracht10 het ontwerp en plattegronden van de eerste fase van de Indische buurt. Het gaat om de bouw van 29 eengezinswoningen voor de sociale huursector in de Sumatralaan.

Uiteraard hadden de bewoners heel veel vragen omtrent de tweede fase maar helaas is daar nog niet veel over bekend.

Ontwerp
Het ontwerp van de woningen is gereed, de tekeningen geven een mooie indruk van hoe de woningen er straks uit zullen zien. Gesteld mag worden dat Woonkracht 10 iets heel bijzonders gaat bouwen, met een zeer bijzondere mooie uiterst moderne uitstraling die past bij een woning van deze tijd met degelijke moderne voorzieningen.

Felicitaties en het succes wensen bij het realiseren van dit mooie project is zeker in dit geval op zijn plaats. 

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc