Contactgegevens CombiRaad

Huurdersstichting CombiRaad
p/a Burg. de Bruïnelaan 97
3331 AC  Zwijndrecht

Onze project-contactpersonen

Een project-contactpersoon is een bestuurslid van de CombiRaad die de bewoners in een BAG adviseert en ondersteunt. Neem contact op met het dagelijks bestuur voor de contactpersoon voor uw project:

Waar kunnen wij u mee helpen?

Om u op de snelste manier te helpen hebben we hieronder uw mogelijke vragen op een rijtje gezet en aangegeven met wie en hoe u contact kunt opnemen met uw vraag of probleem.

Heeft u een klacht over Woonkracht10?
Dien dan een klacht in bij Woonkracht10: dat kan telefonisch, online via het klantprotaal of schriftelijk. Uw klacht wordt opgenomen in uw digitaal klantdossier en binnen 2 werkdagen wordt u gebeld door de klachtenmanager. Kijk voor meer informatie op www.woonkracht10.nl.

Ervaart u overlast van uw buren?
Probeer eerst zelf uw buren aan te spreken. Levert dit niets op, meld dan de overlast bij Woonkracht10. U kunt ook contact opnemen met de buurtbemiddeling om te kijken of zij kunnen helpen het probleem op te lossen. Is er sprake van agressie of een strafbaar feit: bel dan de politie.

Wanneer kunt u contact opnemen met de CombiRaad?
U heeft een overeenkomst met Woonkracht10. Voor alle voorkomende gevallen dient u dus eerst contact op te nemen met Woonkracht10.
Komt u er - na herhaalde contacten - niet met hen uit, dan kunt u contact opnemen met de CombiRaad.

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc