Contactgegevens CombiRaad

Huurdersstichting CombiRaad
p/a Burg. de Bruïnelaan 97
3331 AC  Zwijndrecht

Onze gebiedscontactpersonen

Een gebiedscontactpersoon is een bestuurslid van de CombiRaad die de bewoners in een BAG adviseert en ondersteunt. Neem contact op met de gebiedscontactpersoon uit uw regio:

Waar kunnen wij u mee helpen?

Om u op de snelste manier te helpen hebben we hieronder uw mogelijke vragen op een rijtje gezet en aangegeven met wie en hoe u contact kunt opnemen met uw vraag of probleem.

Heeft u een klacht over Woonkracht10?
Dien dan een klacht in bij Woonkracht10: dat kan telefonisch, online via het klantprotaal of schriftelijk. Uw klacht wordt opgenomen in uw digitaal klantdossier en binnen 2 werkdagen wordt u gebeld door de klachtenmanager. Kijk voor meer informatie op www.woonkracht10.nl.

Ervaart u overlast van uw buren?
Probeer eerst zelf uw buren aan te spreken. Levert dit niets op, meld dan de overlast bij Woonkracht10. U kunt ook contact opnemen met de buurtbemiddeling om te kijken of zij kunnen helpen het probleem op te lossen. Is er sprake van agressie of een strafbaar feit: bel dan de politie.

Wanneer kunt u contact opnemen met de CombiRaad?
U heeft een overeenkomst met Woonkracht10. Voor alle voorkomende gevallen dient u dus eerst contact op te nemen met Woonkracht10.
Komt u er - na herhaalde contacten - niet met hen uit, dan kunt u contact opnemen met de CombiRaad.

Delen

© CombiRaad 2021 - Design & realisatie: USEcc