CombiRaad Impact coronavirus

Nieuwsartikel 16 maart 2020 – Auteur CombiRaad • Bron CombiRaad

Impact Coronavirus

Helaas heeft het coronavirus de hele maatschappij ontwricht, ook de CombiRaad ontkomt hier niet aan.

Geplande vergaderingen zijn afgezegd en bijeenkomsten over de energietransitie konden niet doorgaan. Ook de BAG-vergaderingen gingen niet door, terwijl de verschillende renovatiewerken toch gedeeltelijk werden voortgezet. Gelukkig hebben de gebiedscontactpersonen dit samen met de gebiedsregisseurs, met veel begrip van de huurders, goed onder controle kunnen houden. Soms moest hiervoor een kleinschalige bijeenkomst plaatsvinden. Uiteraard hielden we hierbij rekening met de door de regering opgelegde maatregelen en de adviezen van het RIVM.

Het dagelijks bestuur heeft in een soort crisisteam twee keer per week overleg gevoerd over de meest urgente zaken. Via zogenaamde conference calls was er ook wekelijks contact met de bestuurders en leden van het managementteam om de ontstane problemen snel op te kunnen lossen. De overige leden van de CombiRaad werden daarna via e-mail of telefoon op de hoogte gebracht.

Wat de uiteindelijke gevolgen van deze epidemie zullen zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Het is natuurlijk onvermijdelijk dat er achterstanden zijn opgetreden. Ook moet nog in kaart worden gebracht wat de financiële gevolgen zullen zijn. Samen moeten en zullen we eruit komen!

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc