CombiRaad Impact coronavirus

Nieuwsartikel 13 oktober 2020 – Auteur CombiRaad • Bron CombiRaad 

Het coronavirus laait weer op

Het coronavirus is nog steeds niet onder controle. Na de versoepelingen heeft een tweede golf de kop opgsteoken wat geresulteerd heeft in nieuwe maatregelen. De CombiRaad volgt uiteraard de regels van het RIVM en de maatregelen van de regering. Vergaderen met persoonlijke aanwezigheid blijft een probleem en kan eigenlijk alleen in kleine groepjes of in een grote ruimte. Oplossing hiervoor wordt wel wel gevonden in vergaderen via telefoon of computer, maar het persoonlijk contact wordt dan wel gemist.
Ook de trainingen die de CombiRaad twee keer per jaar volgt konden helaas niet doorgaan. Uiteraard hebben wij ons wel op

andere wijze op de hoogte gehouden van de wijzigingen in woonland.

Tijdens de eerste golf zijn er de nodige vertragingen opgetreden door de strenge maatregelen. Na de versoepeling is er hard gewerkt om deze achterstanden weg te werken en inmiddels zitten we weer op het oude niveau. Inmiddels staat echter ook het griepseizoen voor de deur en wij hopen dat de combinatie griep/corona geen verdere beperkingen tot gevolg zal hebben. We doen dan ook een beroep op  een ieder om zich aan de opgelegde maatregelen te houden.

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc