CombiRaad ondertekening nieuw Sociaal Statuut en nieuwe Samenwerkingsovereenkomst 2022

Nieuwsartikel 05-07-2022 – Auteur CombiRaad • Bron Woonkracht10

Ondertekening nieuw Sociaal Statuut en Samenwerkingsovereenkomst

Op dinsdag 5 juli tekenden het bestuur van Woonkracht10 en de CombiRaad twee belangrijke overeenkomsten. Met deze handtekeningen maakten zij de vernieuwde samenwerkingsafspraken officieel en kwamen een nieuw Sociaal Statuut overeen. Zo zetten Woonkracht10 en de CombiRaad weer een stap in een nog betere toekomst voor hun huurders.

Een vernieuwde Samenwerkingsovereenkomst 
In de Samenwerkovereenkomst staan belangrijke afspraken over de manier van werken tussen Woonkracht10 en de CombiRaad vastgelegd. Erwin Zwijnenburg geeft aan: "Er liggen duidelijke afspraken waarover we praten en hoe we samenwerken. We maken elkaar beter en daar zijn onze huurders mee gebaat."

Ook Leo Hartkoren benadrukt het belang van een goede samenwerking met duidelijke afspraken: "Wij willen elkaar benaderen als partners met een gezamenlijk belang: goede en betaalbare woningen in een veilige en prettige leefomgeving".   

Sociaal Statuut 
Het Sociaal Statuut is een overeenkomst tussen Woonkracht10 en haar huurders. In deze overeenkomst staan de afspraken en regelingen over de positie van bewoners bij sloop, sloop-nieuwbouw, verbouwwerkzaamheden of planmatig onderhoud van hun woning. Nu het sociaal statuut een feit is, zijn de belangen, rechten en plichten van de huurders duidelijk vastgelegd. Iedereen weet precies waar men aan toe is. 

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc