CombiRaad CRVisie nieuwsbrief-artikel online

Publicatiedatum 30 november 2021
Auteur redactie CombiRaad • Bron CR-Visie editie 9 - november 2021

CombiRaad Leo Hartkoren

Beste huurders,

We kijken terug op een jaar dat in het teken stond van het coronavirus. En waarin het bijna niet mogelijk was om anderen persoonlijk te ontmoeten. Via de computer met elkaar overleggen kan al snel voor spanning en misverstanden zorgen. Gelukkig is de communicatie tussen Woonkracht10 en de CombiRaad goed verlopen en werken we nog altijd fijn met elkaar samen.

De komende jaren zal de woningcorporatie veel werk moeten verzetten. Denk aan alle plannen voor onderhoud, verduurzaming en komende nieuwbouwprojecten. We zijn blij dat we met elkaar in de participatiemap hebben vastgesteld welke rol de CombiRaad in dit alles heeft.

Hogere lasten… we krijgen er helaas allemaal mee te maken. Energie, ziektekostenpremie en gemeentelijke belastingen worden duurder. Hoe blijft woonruimte voor huurders betaalbaar? En hoe houden we onze buurten aantrekkelijk en leefbaar? Wat mogen we verwachten van de sociale dienstverlening van de gemeente? Genoeg belangrijke punten om met elkaar over in gesprek te blijven en u te vragen met ons mee te denken

Namens de CombiRaad
Leo Hartkoren,
voorzitter

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc