CombiRaad website 2021
CombiRaad CRVisie nieuwsbrief-artikel online

Publicatiedatum 17 mei 2021
Auteur redactie CombiRaad • Bron CR-Visie editie 8 - mei 2021

Welkom op de website van de CombiRaad! 

-De vernieuwde website van de CombiRaad is inmiddels alweer een half jaar in de lucht, heeft u hem al bekeken? Uit de cijfers blijkt dat veel bewoners de nieuwe website bezoeken en waarderen, maar dat nog niet iedereen er gebruik van maakt.

“En dat verdient deze site wel. Het is een frisse en eigentijdse website geworden waar veel informatie te vinden is”, vindt Carola van Egmond, adviseur communicatie bij Woonkracht10. “Over de Combi- Raad zelf, maar ook actueel nieuws over de lopende projecten en andere zaken die voor huurders belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over huuraanpassingen en verduurzaming. Daarnaast staan er op de website veel tips waar je echt wat aan hebt, denk aan tips over energiebesparing of over brandveilig wonen.”   

Huurdersbelangen
Als onafhankelijke huurdersstichting komt de CombiRaad op voor de belangen van alle huurders van Woonkracht10. Carola: “Dat ervaar je ook zo op de website. Huurders worden hier uitgenodigd om mee te praten en op te komen voor hun rechten. Het is een prachtige plek om je ideeën, opmerkingen of zorgen te uiten. En hierover verder praten met een van de gebiedscontactpersonen kan natuurlijk altijd, alle informatie over

hoe zij te bereiken zijn is op de website gemakkelijk te vinden.” Bent u zelf geïnteresseerd in een functie als gebiedscontact-persoon? Op de website kunt u nalezen wat dit precies inhoudt en vindt u ook de vacatures.

Veelgestelde vragen
Onder de rubriek ‘Huurdersinformatie’ vindt u de veelgestelde vragen, die vaak gaan over de rechten en plichten van de huurder en verhuurder. Ook staan er handige links naar websites van organisaties waar u terecht kunt voor meer informatie over belastingzaken, hulp bij schulden of andere maatschappelijke vraagstukken. En heeft u een eerdere uitgave van de CR-Visie gemist? In het digitale archief kunt u alle nieuwsbrieven nog eens rustig nalezen.

De website van de CombiRaad is niet alleen geschikt om op de pc te bezoeken, ook op de tablet en telefoon werkt alles prima. Kijk op www.combiraad.nl.
De website is bestemd voor alle huurders en daardoor blijft hij in ontwikkeling. Mist u nog informatie, heeft u speciale wensen of een vraag voor de redactie? Stuur een mailtje naar secretariaat@combiraad.nl, wij waarderen uw bijdrage!

Delen

© CombiRaad 2023 - Design & realisatie: USEcc