CombiRaad CRVisie nieuwsbrief-artikel online

Publicatiedatum 17 mei 2021
Auteur redactie CombiRaad • Bron CR-Visie editie 8 - mei 2021

CombiRaadlid HarryBosch

Nieuw CombiRaad-lid
Harry Bosch stelt zich voor

Na jarenlang in Hendrik-Ido-Ambacht te hebben gewoond, verhuisde Harry Bosch met zijn echtgenote naar het nieuwe appartementencomplex De Koningshof in Zwijndrecht.

“Ons vorige huis werd te groot nadat de kinderen de deur uit waren. We hebben zeker geen spijt van de overstap, het is een heerlijk comfortabel appartement. Lekker centraal ook, we lopen zo naar de winkels in De Passage of winkelcentrum Walburg.”

Harry was in Ambacht ruim 10 jaar actief als lid van de huurdersraad van woningcorporatie Rhiant. “Dat ik deze ervaring al had, was in mijn voordeel bij de sollicitatie als lid van de CombiRaad. Per 1 januari 2021 ben ik hiervoor officieel aangesteld. De functie is wel anders, als gebiedscontactpersoon heb ik veel meer direct contact met huurders. Ik vind het geweldig om dit werk te kunnen doen!”

Met 1.800 woningen in beheer is Rhiant een stuk kleiner dan Woonkracht10. “Dat is een wereld van verschil, er gebeurt hier veel meer. Bij Woonkracht10 is het fijn werken, heel professioneel. Ik vind onderwerpen als duurzaamheid, energie en huurbeleid interessant. Je wordt er zelf dus wijzer van, daarnaast vind ik het leuk om mee te denken en huurders bij te staan als dat nodig is. Ook ben ik betrokken bij het BAG-overleg en het opstarten van nieuwe projecten.”

De CombiRaad is blij met de inzet van Harry als nieuw lid en wenst hem veel succes!

Delen

© CombiRaad 2023 - Design & realisatie: USEcc