Publicatiedatum 8 november 2018
Auteur redactie CombiRaad • Bron CR-Visie editie 3 - november 2018

CombiRaad_CRVisie_2nieuwe_leden

Nieuwe leden voor de CombiRaad

De CombiRaad is uitgebreid met vier leden. Wij stellen twee van hen alvast voor. Johan Dekker (linker foto) is 55 jaar en werkt al 32 jaar bij een bedrijf in de elektrotechniek. Hij is van monteur en elektromonteur doorgegroeid naar werkvoorbereider/calculator. In zijn huidige functie als estimator houdt hij zich bezig met het maken van kostprijsberekeningen.

Johan is toegetreden tot de bewonersadviesgroep in de Indische Buurt in Zwijndrecht om zodoende de belangen van de buurtbewoners te behartigen. Een andere belangrijke reden is dat hij daardoor het proces kan volgen voordat een renovatie daadwerkelijk van de grond komt. Johan is door de Combi-
Raad gevraagd of hij interesse had om zitting te nemen in de CombiRaad en daar heeft hij positief op gereageerd.

Edwin Looye (rechter foto) is 49 jaar en hij was jarenlang leerkracht in het basisonderwijs waarna hij de overstap maakte naar het boekenvak. Tegenwoordig werkt hij als bedrijfsleider in een boekwinkel. Hij is nog wel betrokken bij het onderwijs, maar dan als bestuurder.

Vorig jaar heeft Edwin zich aangemeld als lid van de bewonersadviesgroep in de Indische Buurt naar aanleiding van de voorgenomen werkzaamheden die in de wijk zullen gaan plaatsvinden. Hij vindt het belangrijk dat huurders betrokken zijn en een stem hebben bij alles wat er gebeurt in hun wijk en rondom hun woning. Als bewoner weet je immers wat er leeft in de wijk en welke behoeften er zijn. Edwin wil zich graag inzetten om het woongenot van zijn medehuurders te verbeteren en waar nodig op te komen voor hun belangen. Daarom is hij ingegaan op het verzoek van de CombiRaad om zitting te nemen in de Combi-Raad. Edwin heeft jarenlange ervaring in de gemeentepolitiek.

Wij wensen beiden veel succes als bestuurslid van de CombiRaad!

Delen

© CombiRaad 2021 - Design & realisatie: USEcc