CombiRaad_Huurdersver.Mooiland
CombiRaad CRVisie nieuwsbrief-artikel online

Publicatiedatum 24 mei 2024
Auteur redactie CombiRaad • Bron CR-Visie editie 14 - mei 2024

Welkom oud huurders van Mooiland

Woonkracht10 heeft per 1 april 2022 een aantal woningen overgenomen van Mooiland. Het betreft 161 woningen in Alblasserdam en 154 woningen in Zwijndrecht. De CombiRaad heet de nieuwe huurders van harte welkom, natuurlijk kunnen ook zij rekenen op onze steun. 

De huurdersvertegenwoordiging is bij Mooiland anders geregeld dan bij Woonkracht10. Zo had Mooiland meer complexgerichte vertegenwoordigingen, terwijl dit bij de CombiRaad centraal gericht is. Reden voor een nadere kennismaking.                           Donderdag 10 maart heeft het dagelijks bestuur van de CombiRaad kennisgemaakt met de bewonersvertegenwoordiging in Alblasserdam. In de prachtige recreatieruimte van Het Anker werden we hartelijk welkom geheten door Ruud van Engelen, de huismeester van dit complex. Willem Hess en Gea Zweep, de vertegenwoordigers van de huurders, gaven ons een beeld van hun werkwijze die grotendeels gericht is op de verschillende activiteiten en het beheer van de recreatieruimte. Tijdens dit gesprek hebben we de manier van handelen en ervaringen uitgewisseld.

Kennismaking
De kennismaking met de bewonersgroep Oudeland uit Zwijndrecht vond plaats op 15 maart. Deze groep bestaat drie actieve dames: Marjolijn van der Vlies, Adri de Jong-de Vlieger en Ria Monster. De bijeenkomst was op het kantoor van Woonkracht10, ook de heer Michiel de Ruijter van Mooiland was hierbij aanwezig.

Informatie uitwisselen
Bij beide ontmoetingen waren ook de vertegenwoordigers van Woonkracht10 aanwezig die voor Alblasserdam en Zwijndrecht verantwoordelijk zijn. De ontmoetingen verliepen in een ontspannen sfeer. Informatie werd uitgewisseld en over en weer werden veel vragen gesteld. Uiteraard blijven er een paar zaken over die nader moeten worden uitgewerkt, maar onoverkomelijk zijn deze niet. In de komende periode zal er verder overleg zijn met de bewoners-vertegenwoordigingen om met elkaar op een lijn te komen. Zijn er over de huurdersvertegenwoordiging nog vragen? Laat het ons weten, wij zijn er voor u. Veel informatie is overigens ook te vinden op onze website www.combiraad.nl. 

CombiRaad_Overleg_Huurdersver.Mooiland

Delen

© CombiRaad 2024 - Design & realisatie: USEcc